English Spanish French German Dutch Italy Polish Chinese

  • 4.jpg
  • 3.jpg
  • 2.jpg
  • 1.jpg

Spaans Gastgezin

Bij een Spaanse gast familie wonen is de beste manier om je volledig in de Spaanse taal en cultuur te mengen om zo de taal intensief te kunnen leren.

Jouw gastgezin...

Gastgezinnen kunnen koppels zijn, mensen die alleen wonen, met of zonder kinderen. In de meeste gevallen zijn de gastgezinnen gewend om studenten in hun huis te hebben en weten ze dat jij een nieuwe cultuur ervaart en houden ze daar rekening mee.
 
 
 
Spaans gastgezin in Madrid

Voordelen van een gastgezin...

- Je kunt je volledig mengen in de spaanse taal en de cultuur.

- Je ervaart de relaxte manier manier van leven in een gezin, net als vroeger.

- Je ervaart de typische Spaanse keuken met zijn bijbehorende gerechten, bereid door je gastgezin.  Ontbijt en diner worden voor je klaargemaakt (in overeenstemming met jouw voorkeuren).

Punten om over na te denken...

- Het is de beste manier om alles uit je tijd in Madrid te halen. De familie zal ervoor zorgen dat jij je thuis voelt en voldoen aan jouw vraag.

- De levenswijze in verschillende culturen kan lastig zijn, maar een gastgezin helpt je om in te spelen op de veranderingen. Het is belangrijk om veel met je gastgezin te praten over de samenleving en over de interesses die je hebt in het land - dit is de beste manier om Spaans te leren. 

-  U zult u gastgezin warm, vriendelijk, gastvrij en communicatief vinden. Veel van onze studenten houden contact met hun Spaanse gastgezin nadat ze Madrid hebben verlaten .

- Je bent een deel van de familie en je hebt dezelfde privileges, je hebt je eigen sleutels en je kunt het huis in en uit wanneer jij dat wilt, dus je hebt totale vrijheid.

- Binnen een gastgezin moet je voorbereid zijn dat je je aan bepaalde regels van het Spaanse leven moet houden.  Een goede tip is om te vragen of er regels zijn die jij moet weten waar je je aan moet houden. Gasten kunnen welkom zijn, maar in overleg met het gastgezin.

Ons advies...

Het leven in een gastgezin is de beste optie voor mensen die snel Spaans willen leren en meer over de cultuur en de gewoontes willen leren.


Prijzen

PRIJS PER WEEK/PER PERSOON IN €

STANDAAR

AANVULLENDE NACHT
Individueel Dubbel Individueel Dubbel
Half pension 210 189 30 27
Vol pension
252 231 36 33

 


*Houd er rekening mee dat de vermelde prijzen gelden voor individuele verblijven en niet voor groepsverblijven. Voor groepsverblijven wordt in het hoogseizoen (van maart tot april) een toeslag in rekening gebracht. Neem contact met ons op voor meer informatie.