English Spanish French German Dutch Italy Polish Chinese

  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 2.jpg
  • 1.jpg

STUDENTENHUISVESTING MADRID – WIE ZIJN WIJ

De studentenhuisvesting in Madrid was opgericht in 2007 door zeer gemotiveerde entrepreneurs die hun carriere hebben toegewijd aan het helpen van anderen bij het vinden van een accommodatie. Het team van de studentenhuisvesting in Madrid bestaat uit:

 

 

Tanja Tanja

Accommodatie Manager

Nationaliteit: Kroatië

Talen: Kroatisch, Spaans, Engels, Italiaans en Portugees

"Hallo iedereen! Mijn naam is Tanja en ik kom uit Istria, een prachtig schiereiland in Kroatië. Ik begon met mijn universiteit in Italië waar ik voor 6 jaar heb gewoond. Daarnaast heb ik ook 1 jaar in Portugal gestudeert. Na mijn studie ben ik naar Spanje verhuisd en besloot ik om in Madrid te blijven. Na velen jaren van reizen en verhuizen van de ene flat na de andere flat ben ik ervan verzekerd dat ik jou ook kan helpen in jouw zoektocht naar een accommodatie. Ik kijk er naar uit om jouw nieuwe huis in Madrid te vinden!"

 

 

accommodation-advisorJoaquín

Accommodatie Adviseur

Nationaliteit: Venezolaan

Talen: Spaans, Engels en Frans

"Hey, mijn naam is Joaquín. Ik ben geboren in Venezuela, maar mijn passie voor avontuur heeft mij naar verschillende landen gebracht zoals Frankrijk, Colombia en Spanje. Ik hou van het ontdekken van verschillende culturen in elke plek die ik bezoek en daarom ben ik er van verzekerd dat ik je kan helpen met het vinden van een accommodatie in Madrid. Ik weet dat het een moeilijk process kan zijn als je voor het eerst naar het buitenland vertrekt, weg van je familie en vrienden. Echter ben ik overtuigd dat je, net zoals ik, veel zal leren en de veranderingen gaat waarderen. Ik ben verheugd om je te helpen met een accommodatie dat alles bevat wat je nodig hebt !"